پاسخنامه های کنکور چگونه تصحیح می شوند؟

کنکور

شاید برای بسیاری از داوطلبین کنکور این سوال پیش آمده باشد که نحوه تصحیح پاسخنامه های کنکور به چه شکل است. چقدر احتمال اشتباه در آن وجود دارد؟ آیا امکان دخل و تصرف در آن وجود دارد؟ و بسیاری از سوالات دیگر که جواب آن را می تاونید در ادامه مطلب پیدا کنید.

توصیه می کنیم برای آشنایی بهتر با پاسخنامه های کنکور و به حداقل رساندن اشتباه در پر کردن سوالات کنکور و رفع ابهامات شما در کنکور این مطلب را مطالعه نمایید

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح نحوه تصحیح پاسخنامه‌های کنکور سراسری گفت: کار قرائت پاسخنامه‌ها در قرنطینه سازمان سنجش از طریق دو دستگاه علامت‌خوان جداگانه انجام می‌شود.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با فارس، گفت: با حمد و سپاس به درگاه خداوند و بر اساس گزارشات رسیده از حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری سال 93 این آزمون در تمام گروه‌های آزمایشی با نظم،‌آرامش، کیفیت مطلوب و امنیت کامل مطابق با برنامه زمانی پیش‌بینی شده برگزار شد.

وی افزود: قرنطینه دفتر فناوری اطلاعات سازمان سنجش به منظور قرائت پاسخنامه‌ها نیز دو ساعت قبل از برگزاری آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی آغاز و بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده پس از برگزاری آزمون پاسخنامه‌ها به صورت لاک و مهر شده با حفاظت کامل به سازمان سنجش منتقل و به نماینده دفتر فناوری اطلاعات این سازمان تحویل داده شد. توکلی ادامه داد:‌ کار قرائت پاسخنامه‌ها در قرنطینه سازمان سنجش از طریق دو دستگاه علامت‌خوان جداگانه انجام می‌شود تا از صحت تصحیح پاسخنامه‌ها اطمینان کامل داشته باشیم.

به گفته مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور کلید تصحیح سوالات عمومی و اختصاصی گروه‌های آزمایشی پنج‌گانه آزمون سراسری سال 93 از ساعت 20 امروز یکشنبه هشتم تیرماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و نتیجه اولیه نیز به صورت کارنامه تنظیم و در نیمه اول مرداد ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می‌شود.

توکلی اضافه کرد: یک هفته پس از اعلام نتایج اولیه، پاسخنامه داوطلبان آزمون سراسری برای داوطلبان با رتبه کشوری کمتر از 75 هزار در هر یک از گروه‌های ریاضی،تجربی و انسانی و همچنین رتبه کشوری کمتر از ده هزار در گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

بر گرفته از:

پرتال جامع آموزش زیست شناسی

دکتر فیروزیان

اگر این مطلب برای شما مفید بود، با اشتراک آن در صفحات اجتماعی و یا فشردن دکمه گوگل پلاس (g+1) از ما حمایت کنید. همچنین اگر مایلید از ارسال مطلب جدید در وبلاگ مطلع شوید، ایمیل خود را در بخش عضویت وبلاگ وارد کنید.